Gemaakt in Nederland | 100% Zonne energie | Gratis NL verzending

Verzending & Retourneren

Melding vanwege Coronavirus: Vanwege de huidige Coronavirus-maatregelen kunnen sommige bestellingen langer duren dan u van ons gewend bent. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Verzending

Verzending van producten die u bij ons bestelt, gebeurt in samenwerking met de service van PostNL. Natuurlijk wilt u weten wanneer uw producten worden geleverd. Dat hangt af van het product dat u heeft besteld en de verzendmethode die u heeft gekozen. We hebben hieronder nuttige informatie samengesteld. Let op: de vermelde waarden zijn indicaties en kunnen in sommige gevallen afwijken. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Als je bestelling te volgen is via de Track en Trace link, ontvang je hierover een e-mail op het e-mailadres dat je bij ons hebt ingevuld.

Voor de levertijd gelden de volgende punten:

Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag verwerkt.

Bestellingen die na 17:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt.

Gepersonaliseerde producten moeten speciaal worden gemaakt. De levertijd hiervan is 1-4 werkdagen langer, afhankelijk van het product.

Per bestelling bepaalt het product met de langste levertijd de levertijd van het gehele pakket.

Verzonden op*

94% Geleverd op

5% Geleverd op

1% Geleverd op

Zaterdag/Zondag/Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Dinsdag

Vrijdag

Zaterdag

Dinsdag

Woensdag

* Tabel geldt voor zendingen binnen Nederland.

Retourneren

We kunnen producten binnen 20 dagen na aankoop retourneren. Dit retourrecht geldt alleen voor producten die ongebruikt zijn, geen beschadigingen bevatten en de originele verpakking hebben.

Retourrecht geldt niet voor producten waarbij hygi├źnerisico’s kunnen ontstaan (tenzij anders overeengekomen met de klant), indien dit voor een product geldt dan staat dit vermeld bij de productbeschrijving op de productpagina.

Retourrecht is niet van toepassing op producten die op maat zijn gemaakt.

De verzendkosten die bij de aankoop zijn betaald, worden pas terugbetaald bij retournering van de volledige aankoop. Bij een gedeeltelijke retourzending van een bestelling worden geen verzendkosten vergoed.

Verzendkosten voor het retourneren van een (een deel van de) aankoop zijn voor de terugkerende partij. Deze kosten kunnen dus niet bij Umake worden geclaimd.

Retourzendingen dienen eerst per e-mail te worden aangemeld voordat ze administratief in behandeling kunnen worden genomen. Adres voor het retourneren van producten is:

Umake

Boekenburglaan 104

2215AG Voorhout