Gemaakt in Nederland | 100% Zonne energie | Gratis NL verzending

Betaalmethoden

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Er zijn geen kosten verbonden aan de betalingen die via iDeal worden voldaan.

Bancontant/Mister Cash

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. PayPal is eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen.

SOFORT Banking

Betaal kosteloos en veilig via SOFORT Banking. Uw order wordt direct verzonden!

EPS

Betaal kosteloos en veilig via EPS. Dit is een veelgebruikte online betaalmethode in Oostenrijk. Uw order wordt direct verzonden!

GiroPay

Betaal veilig, snel en kosteloos via GiroPay. Uw bestelling wordt in dit geval direct verzonden!

Terugbetalingen

Alle terugbetalingen die wij na samenspraak doen zijn kosteloos. U krijgt dus het volledig door u betaalde bedrag teruggestort op de rekening waarmee betaald is.